Spelt

978 90 483 1195 8

Spelt opent een heel nieuwe wereld aan culinaire mogelijkheden, van broden, taarten en gebakjes tot heerlijke hoofd- en nagerechten.

Meer details

€ 20,00

€ 20,00

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Spelt is een geweldig graan. Alleen al vanwege zijn heerlijke nootachtige smaak en zijn enorme veelzijdigheid zou dit ingrediënt standaard in uw voorraadkast moeten liggen en dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn gezonde eigenschappen. Spelt bevat meer voedingsstoffen dan gewone tarwe, is gemakkelijker te verteren, heeft een lagere glykemische index en staat erom bekend dat het verschillende ziekten en aandoeningen kan helpen voorkomen of de genezing ervan kan bevorderen.

De opleving van spelt wordt aangevoerd door Roger Saul, dé speltexpert van Groot-Brittannië. Hij verbouwt biologische spelt op zijn boerderij Sharpham Park in Somerset. Voor Roger is spelt een passie en hij heeft er jarenlang mee geëxperimenteerd. Het resultaat is deze fantastische verzameling heerlijke én gezonde recepten met spelt als essentieel ingrediënt.

Spelt opent een heel nieuwe wereld aan culinaire mogelijkheden, van broden, taarten en gebakjes tot heerlijke hoofd- en nagerechten. Probeer eens het Walnoten-stiltonbrood, de stevige Marokkaanse lamsspeltotto of de zoete Zomerse frambozentaart en sluit u aan bij de steeds groter wordende groep mensen die kiest voor dit heerlijke graan.

‘Een fantastische verzameling recepten van de koning van de spelt’
MARK HIX

Datasheet

Auteur:Roger Saul
Aantal pagina's:176
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:13-10-2015
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1195 8

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Spelt

Spelt

Spelt opent een heel nieuwe wereld aan culinaire mogelijkheden, van broden, taarten en gebakjes tot heerlijke hoofd- en nagerechten.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...