Lekker Lang Mediterraans Leven Bekijk groter

Lekker Lang Mediterraans Leven

978 94 92500 03 8

Aanbevelingen voor een verantwoorde leefstijl

Meer details

€ 19,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

De laatste jaren is de belangstelling voor voeding enorm gegroeid. Mensen worden steeds bewuster van de gunstige effecten van gezonde voeding en een gezonde leefstijl, maar weten vaak niet goed de achtergrond van bepaalde adviezen. Bovendien lijkt het onderwerp “gezonde voeding” meteen te worden gekoppeld aan “gezond gewicht”. Niets is echter minder waar.

Het boek “ Gezond en lekker, de Mediterrane keuken ” probeert vanuit een wetenschappelijke basis informatie te verschaffen over gezonde voeding vanuit het mediterrane perspectief. Hiervoor worden wetenschappelijke ontwikkelingen toegelicht en voorbeelden gegeven van de dagelijkse praktijk van de auteur die als internist in het Franciscus Gasthuis Ziekenhuis in Rotterdam werkzaam is.

Het boek is geschreven vanuit een diepe overtuiging dat gezonde voeding tot gezondheidswinst kan leiden en de kwaliteit van leven kan verhogen. Bovendien wordt in “Gezond en lekker” uitgelegd waarom een beetje overgewicht helemaal niet zo schadelijk is.

Het boek bevat natuurlijk een groot aantal originele recepten uit het Mediterraans gebied die makkelijk te bereiden zijn en bovendien heerlijk smaken. Het boek is informatief maar ook praktisch bedoeld en verdient een plaats op zowel het nachtkastje, als ook op het aanrecht in de keuken. Het lezen van dit boek doet u wellicht terugdenken aan de heerlijke momenten die u tijdens uw vakantie in Zuid Europa heeft beleefd en brengt wellicht de smaken en geuren van deze keuken weer bij u naar boven.    

Auteur Manuel Castro Cabezas is internist-endocrinologist/vascular specialist en werkzaam in het Franciscus Gasthuis Ziekenhuis in Rotterdam.

Datasheet

Auteur:Manuel Castro Cabezas
Aantal pagina's:144
Uitvoering:Paperback met flappen
Nur:440
Verschijningsdatum:17-03-2017
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 92500 03 8

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Lekker Lang Mediterraans Leven

Lekker Lang Mediterraans Leven

Aanbevelingen voor een verantwoorde leefstijl

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: