Het zeewier kookboek

978 90 483 1766 0

Oude genezer, moderne alchemist.

Meer details

€ 12,50

Meer informatie

Zeewier is van oudsher een belangrijk culinair ingrediënt in Azië en is onlangs herontdekt: koken met zeewier is wereldwijd, van Californië tot Cornwall en van Scandinavië tot Schotland, een trend.

Zeewier is een van de gezondste producten van de natuur. Het is rijk aan eiwitten, oplosbare vezels en essentiële vetzuren, terwijl het arm is aan calorieën. Bovendien bevat het een hele reeks antioxidanten, is het goed voor de darmen en een goede bron van mineralen.
In dit boek worden de geschiedenis en de gezonde eigenschappen van dit veelzijdige ingrediënt verkend, en natuurlijk bevat het ook recepten voor heerlijke gerechten, zowel zoet als hartig, van soepen en salades tot popcorn, cocktails en huidverzorgingsproducten.

Datasheet

Aantal pagina's:128
Uitvoering:Geboonden
Nur:440
Verschijningsdatum:19-09-2019
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1766 0

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het zeewier kookboek

Het zeewier kookboek

Oude genezer, moderne alchemist.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: