Het bleekselderijreceptenboek

978 90 483 1871 1

Met recepten boordevol vitaminen en mineralen voor koudgeperste sappen, overheerlijke smoothies, smakelijke cocktails, gezonde snacks, verrassende soepen en frisse salades.

Meer details

€ 10,00

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Je hebt het ongetwijfeld ergens gezien, er van je vrienden over gehoord, of misschien ben je gewoon benieuwd waar elke influencer op aarde het over heeft. Hydraterend, boordevol vitamines en mineralen als vitamine K, vitamine C, magnesium, calcium, vitamine B6. Maar ook vol vezels en voedingsstoffen waar je lijf blij van wordt. We hebben het over bleekselderij: hét kruid van nu. Het dagelijks gebruik van bleekselderij kan leiden tot gewichtsverlies, een stabiele bloedsuikerspiegel en meer energie. Bovendien maakt het je lijf minder vatbaar voor diverse chronische ziekten. Met bleekselderij als basis maak je de heerlijkste sappen, smoothies, soepen en snacks. Probeer het nu zelf!

Melissa Petitto groeide op in een mix van culinaire culturen waarin de keuken centraal stond, waardoor ze al op jonge leeftijd een passie voor eten ontwikkelde. Na haar studie aan Johnson & Wales University werkte ze als kok in de testkeuken van het tijdschrift Cooking Light en later volgde ze een opleiding tot diëtiste. Petitto woont momenteel in Santa Barbara, Californië. Ze werkt als privékok voor beroemde cliënten en reist de wereld rond om kookcursussen, lezingen en kookdemonstraties te geven.

Datasheet

Auteur:Melissa Petitto
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:16-06-2020
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1871 1

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het bleekselderijreceptenboek

Het bleekselderijreceptenboek

Met recepten boordevol vitaminen en mineralen voor koudgeperste sappen, overheerlijke smoothies, smakelijke cocktails, gezonde snacks, verrassende soepen en frisse salades.

Schrijf uw recensie

28 Andere producten in dezelfde categorie: