Puur sap

978 90 483 1156 9

Sappen, shots, smoothies, melk en boters voor een gezond leven

Meer details

€ 15,00

Meer informatie

Het is heel simpel: groenten zijn goed voor ons en we eten er niet genoeg van. En als we wel groenten eten, doen we dat niet altijd op de goede manier. Puur sap staat vol met de beste rauwe sappen, shots, smoothies, melk en boters.

Puur sap helpt om groentesappen in het dagelijks leven te verweven – van revitaliserende ochtendsappen tot energieshots voor halverwege de middag en herstellende, gezonde sappen om het lichaam in de avond weer op te peppen. De recepten zijn gebaseerd op het principe dat het grootste deel van de sappen van rauwe groenten wordt gemaakt, met een klein aandeel fruit, kruiden en specerijen voor de smaak. Daardoor zijn deze sappen de puurste, meest geconcentreerde bron van voedingsstoffen bron voor elk eetpatroon.
    
De sappen, shots, smoothies, melk en boters verbeteren de gezondheid en voorzien het lichaam van een flinke hoeveelheid mineralen, vitaminen en energie, die het gedurende de dag nodig heeft. Puur sap bevat alleen de zuiverste en gezondste sappen voor een goed leven. De saprevolutie is begonnen!


Sarah Cadji werkte tien jaar in de financiële wereld toen ze in 2010 ziek werd. Omdat ze het beu was dat artsen haar allerlei diëten en medicijnen voorschreven, begon Sarah onderzoek te doen naar voeding, en met name de gezondheidsvoordelen van groentesappen. Na jaren van research en een cursus voedingsleer zegde ze haar baan in de financiële wereld op om een gezonder leven te gaan leiden. Ze opende in januari 2014 de eerste puur op koudgeperste sappen gerichte sapbar ROOTS & BULBS in de Londense wijk Marylebone, en in oktober 2014 een tweede filiaal in South Kensington.

Datasheet

Auteur:Sarah Cadji
Aantal pagina's:144
Uitvoering:Integraalband
Nur:447
Verschijningsdatum:18-09-2015
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1156 9

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Puur sap

Puur sap

Sappen, shots, smoothies, melk en boters voor een gezond leven

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...