Wijngids Spanje Bekijk groter

Wijngids Spanje

978 94 93160 04 0

Ontdekkingstocht langs alle wijngaarden en de beste bodegas

Meer details

€ 22,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

De Spaanse wijnindustrie is booming. Kon men eind vorige eeuw nog wel eens tegen een knallende 'koppijnvino' aanlopen, tegenwoordig maken gepassioneerde viticultores overal in het land prachtige wijnen, dankzij een combinatie van moderne technieken, respect voor het milieu en traditie én de groeiende inzet van inheemse druivenrassen.

Wijnkenner Sander de Vaan bezocht talloze bodega's in alle Spaanse Denominaciones de Origen, van kleine wijnhuizen in Bullas (Murcia) en Ribeira Sacra (Galicië) tot giganten als Codorníu (Penedés), Vega Sicilia (Ribera del Duero) en Osborne (Jerez).

Wijngids Spanje, de eerste Nederlandstalige gids sinds jaren, bevat een overzicht van álle Spaanse wijnstreken, inclusief de Balearen en de Canarische Eilanden. Verder komen vele tientallen wijnmakers aan het woord om hun persoonlijke filosofie toe te lichten.

Wijngids Spanje is een must voor eenieder die interesse heeft in Spaanse vinos, want er is natuurlijk véél meer onder de Iberische zon dan alleen Rioja en Rueda!

Sander de Vaan woont en werkt in Spanje. Hij publiceerde over tal van onderwerpen in o.a. Nederland (NRC, De Volkskrant, VN, Hard Gras, Por Favor), Duitsland (Die Welt, Kicker) en Spanje (El País).

Datasheet

Auteur:Sander de Vaan
Aantal pagina's:256
Uitvoering:Paperback
Nur:447
Verschijningsdatum:13-11-2019
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93160 04 0

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Wijngids Spanje

Wijngids Spanje

Ontdekkingstocht langs alle wijngaarden en de beste bodegas

Schrijf uw recensie

25 Andere producten in dezelfde categorie: