Bekijk groter

De sap & smoothiebijbel

978 90 4832 054 7

€ 15,00

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Verse sappen en smoothies zijn zeer verleidelijk. Ze zijn snel en eenvoudig te maken met bijna elke denkbare combinatie van ingrediënten. Of ze nu gezond en voedzaam, romig en luxueus, of fris en sprankelend met een scheutje alcohol zijn, sappen en smoothies smaken altijd naar meer.
Dit uitgebreide boek begint met een nuttig naslaggedeelte. Hierin vindt u advies over het kopen en gebruiken van apparatuur, het voorbereiden van ingrediënten, het garneren van sappen en de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen. Bij de recepten vindt u ruim 160 inspirerende dranken – van verse sappen met rijpe vruchten en groenten tot traditionele milkshakes en spannende feestdrankjes. Trakteer uzelf op speciale gelegenheden met een dessertdrank, zoals bosbessenmeringuedrank, of begin uw feestje goed met een limoenmojito.

SUZANNA OLIVIER is auteur, journalist en voedingsdeskundige. Ze heeft meer dan 15 boeken geschreven over gezondheid en voeding.

JOANNA FARROW schrijft als freelancer artikelen voor diverse bladen en kookboeken over allerlei onderwerpen: van taarten en chocolade tot hoofdmaaltijden en kokkerellen voor kinderen.

Deze herdruk verschijnt in een geheel nieuwe uitvoering met een nieuw ISBN.

Datasheet

Auteur:Suzannah Olivier met recepten van Joanna Rarrow
Aantal pagina's:256
Uitvoering:paperback
Nur:447
Verschijningsdatum:september 2022
Druk:1
ISBN/ EAN:9789048320547

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

De sap & smoothiebijbel

De sap & smoothiebijbel

Schrijf uw recensie

18 Andere producten in dezelfde categorie: