Beieren Bekijk groter

Beieren

978 94 93201 23 1

Eigentijds authentiek.

Meer details

€ 24,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Magische plekken, historische stadjes, romantische kastelen, beeldschone natuur en dynamische steden. Beieren  is meer dan alleen het land van de lederhose, dirndl, bratwurst en bier.   

In dit boek neemt Sandra de Greeff de lezer mee in Beierse gebruiken en verhalen over dit mooie deel van Duitsland. Met een waarschuwing vooraf: Het wordt een hobbelige tijdreis, want in Beieren neemt men moeiteloos eeuwenoude tradities mee naar de 21ste eeuw. Historie is zo diep geworteld dat het te voelen is in de klamme stenen van verlaten ruïnes en te horen is in verhalen die ronddwalen in statige kastelen.  

Wandelingen door de adembenemende natuur met eeuwenoude rotsformaties kunnen  gemakkelijk  worden afgewisseld  met een bezoek aan een traditionele biergarten of een bruisend stadscentrum.   

Dit boek vertelt het verhaal over de bewoners, de traditionele recepten, de wandel- en kasteelroutes, verrassende steden, mythische krachtplaatsen en ‘off the road’ tips die je meenemen op reis dwars door verleidelijk Beieren.  

Sandra de Greeff is kasteelvrouwe van een middeleeuws jachtslot midden in Beieren en heeft een zwak voor bijzondere verhalen, tijdreizen, cultuur en kasteel- en wandelavonturen. 

Datasheet

Auteur:Sandra de Greeff
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback met flappen
Nur:512
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93201 23 1

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Beieren

Beieren

Eigentijds authentiek.

Schrijf uw recensie

5 Andere producten in dezelfde categorie: