Romantische Rijn Bekijk groter

Romantische Rijn

978 94 93201 99 6

Langs Burchten, wijngaarden en Bergen

Meer details

€ 24,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Hooggelegen kastelen, oude dorpjes en historische stadjes, steile hellingen met wijngaarden, romantische berglandschappen.

Schitterende rivierpanorama’s: dat is in een notendop het wereldberoemde imago van het dal van de Middenrijn. Oftewel de Romantische Rijn tussen Bonn en Bingen am Rhein. Met een verleden waar de dramatiek vanaf spat. Het Rijndal trok schrijvers, kunstenaars, dichters, koningen, prinsen, gefortuneerden en tot slot toeristen bij de vleet. Het is een van Duitslands meest geliefde vakantieregio’s. Je kunt er heerlijk wandelen, fi etsen en varen. De drukte ontvlucht je soms door de Rijnoever te verlaten en je heil te zoeken in de Hünsrück of langs de mooie riviertjes de Lahn of Nahe. Er blijven voldoende plekjes over waar de massa’s nog niet komen. Het is de kunst ze te ontdekken met deze gids.
Elio Pelzers is een ervaren reisjournalist, die zich zowel dichtbij huis als in verafgelegen streken thuis voelt. Hij schreef eerder reisgidsen over Eifel & Moezel en het Zwarte Woud in de Duitsland-reeks.

Datasheet

Auteur:Elio Pelzers
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback
Nur:512
Verschijningsdatum:november 2021
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493201996

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Romantische Rijn

Romantische Rijn

Langs Burchten, wijngaarden en Bergen

Schrijf uw recensie

5 Andere producten in dezelfde categorie: