Egeltje in de storm

978 90 483 0662 6

Een rumoerig prentenboek!

Meer details

€ 12,50

Meer informatie

Als Egeltjes nest wegwaait, kleedt hij zich warm aan en gaat hij naar het huis van Das. Maar onderweg komt hij allerlei dieren tegen die staan te bibberen in de sneeuw. Hij geeft hun zijn warme wanten, muts en sjaal. Zal Egeltje veilig aankomen door de storm?

Druk op de bladzijden en hoor de geluiden in dit prachtige, rumoerige verhaal!

 

Recensie NBD Biblion, 05/12/2012:

Door een storm waait Egeltjes nestje weg. Hij kleedt zich warm aan en gaat naar Das. Onderweg komt hij andere dieren tegen die staan te bibberen in de sneeuw. Hij geeft hun zijn warme wanten, sjaal en muts. Das vangt hem op en als de storm voorbij is, hebben al zijn vriendjes een mooi nest voor hem gebouwd. Sfeervol en liefdevol prentenboek met veel paginagrote illustraties in een mix van technieken.

Op het omslag zijn de in oranje en rood vilt uitgevoerde muts, sjaal en wanten van Egeltje te voelen. De drie- to achtregelige tekst, onder of in de tekeningen, is heel geschikt om voor te lezen. Op een aantal bladzijden kan door een druk op de knop een geluidje opgeroepen worden, bv. gierende wind, piepende muizen of een snurkgeluid. Aan deze uitgave over het winterseizoen voor kleuters zal zeker behoefte zijn.

Vanaf ca. 4 jaar.

Recensent: Astrid Brockhoven

Datasheet

Auteur:M. Christina Butler & Tina Macnaughton
Aantal pagina's:24
Uitvoering:Gebonden
Nur:273
Verschijningsdatum:17-09-2012
Druk:2
ISBN/ EAN:978 90 483 0662 6

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Egeltje in de storm

Egeltje in de storm

Een rumoerig prentenboek!

Schrijf uw recensie

11 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...