Het Grote Songfestival Boek Bekijk groter

Het Grote Songfestival Boek

978 90 8975 650 3

Een onthullende blik achter de coulissen van het Songfestival.

Meer details

€ 10,00

Meer informatie

In maart, april en mei is Nederland in de ban van het Songfestivalkoorts!  Want na de hoge noteringen van Ilse DeLange, Waylon en Anouk is het Songfestival in Nederland populairder dan ooit. Afgelopen jaar keken er meer mensen naar dan naar de inhuldiging van Willem-Alexander. In mei 2015 vindt de zestigste editie plaats in de Stadthalle in Wenen.

 

Het Grote Songfestival Boek biedt de lezer een onthullende blik achter de coulissen van het Songfestival. De auteurs spraken niet alleen talloze oud-deelnemers, maar ook discjockeys, delegatieleiders, dirigenten en natuurlijk ook tientallen fans. Zo vertellen o.a. Getty Kaspers, Gerard Joling, Cornald Maas en Lenny Kuhr wat zij tijdens het Songfestival meemaakten.

 

Wie gooide expres koffie over het spierwitte pak van Ben Cramer? Wat spookten de meiden van Treble uit in de nachtelijke uurtjes? Deelden Ronnie Tober en Cliff Richard dezelfde kleedkamer? Wat vond Anouk van Bonnie Tyler? Welke internationale deelnemer ging helemaal los op de Amsterdamse Wallen? En bestaat er een toverformule om het festival te winnen? Hebben homo's het festival gekaapt? Wat is er waar van de haat-liefderelatie met de hitlijsten?

 

Het ene verhaal is breekbaar en ontluisterend; het andere vol humor en overgave. Dit heerlijke boek biedt een overzicht van zestig jaar Songfestivalgeschiedenis. Het brengt je helemaal in Songfestival-stemming!

Datasheet

Auteur:Richard van de Crommert en Dave Boomkens
Aantal pagina's:288
Uitvoering:paperback
Nur:400
Verschijningsdatum:24-03-2015
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 8975 650 3

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het Grote Songfestival Boek

Het Grote Songfestival Boek

Een onthullende blik achter de coulissen van het Songfestival.

Schrijf uw recensie

26 Andere producten in dezelfde categorie: