Breien zonder naalden

978 90 483 1178 1

35 prachtige projecten om zelf kleding, sieraden en woonaccessoires te maken

Meer details

€ 15,00

Meer informatie

Laat de breinaalden links liggen en leer razendsnel breien met alleen uw armen en vingers als hulpmiddelen!

In dit boek laat Laura Strutt u zien hoe u bekende breisteken en -technieken kunt uitvoeren zonder breinaalden, maar met uw armen en handen als hulpmiddel. U krijgt stap-voor-stapfoto’s en instructies voor breien in ribbelsteek en gerstekorrel, meerderen en minderen, kabels en breien met meerdere draden tegelijkertijd. Ze laat u ook zien hoe u kunt breien op twee, drie of vier vingers.

Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de armbreitechniek heeft Laura stijlvolle projecten voor u ontworpen, van op de arm gebreide sjaals en dekens tot een stoelzitting, een gilet en een stola die u in minder dan een uur kunt maken. Als u de vingerbreitechniek wilt uitproberen, kunt u placemats, een badmat of zelfs een halsketting maken.

Alle 35 projecten zijn snel te maken en er staan suggesties bij voor variaties in garen en ontwerp, zodat uw projecten heel persoonlijk worden. Begin zelf met het populaire arm- en vingerbreien en ontdek welke spectaculaire resultaten u in korte tijd kunt bereiken.


Laura Strutt werkte als redacteur voor het tijdschrift Craft Business en lanceerde Sew Magazine, waarvan ze tot 2012 redacteur was. Ze is geïnteresseerd in alle vormen van handwerken. Ze deelt haar kennis en laatste ontdekkingen op haar website www.madepeachy.com en heeft diverse boeken geschreven. Laura woont in Colchester, Essex, Verenigd Koninkrijk.

Datasheet

Auteur:Laura Strutt
Aantal pagina's:112
Uitvoering:Paperback
Nur:474
Verschijningsdatum:18-09-2015
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1178 1

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Breien zonder naalden

Breien zonder naalden

35 prachtige projecten om zelf kleding, sieraden en woonaccessoires te maken

Schrijf uw recensie

12 Andere producten in dezelfde categorie: