Drones

978 90 483 1255 9

Bouw, kies, vlieg en fotografeer

Meer details

€ 17,50

Meer informatie

Bouw, kies, vlieg en fotografeer

Sommige mensen denken dat ze een boardingpass nodig hebben om te vliegen. Ze weten niet wat ze missen…

Ga de lucht in en word een bekwaam piloot, ongeacht uw budget, met deze complete gids om het juiste model te kiezen en ermee te vliegen.

Dit boek biedt u alles wat u moet weten over drones en multicopters, in duidelijke taal, met honderden verhelderende foto’s en illustraties.

Ontdek hoe drones werken, hoe u ermee vliegt, hoe u het juiste model kunt kiezen, hoe u fantastische foto’s en video’s vanuit de lucht kunt maken en nog veel meer. Als u uw eigen drone wilt bouwen, ziet u hier het hele proces stap voor stap uitgelegd; als u met een kant-en-klare drone vanuit de doos wilt vliegen, zult u snel de belangrijkste technieken leren om veilig, legaal en bekwaam te vliegen.

ADAM JUNIPER vliegt al jaren met drones en modelhelikopters en deelt zijn vaardigheden en video’s met tienduizenden kijkers op YouTube en zijn dronesite TameSky.com. Hij heeft ook gewerkt als uitgever van boeken en als videoproducer (ook daarover schreef hij een boek), en heeft in talloze tijdschriften over digitale creativiteit gepubliceerd.Datasheet

Auteur:Adam Juniper
Aantal pagina's:144
Uitvoering:paperback met flappen
Nur:460
Verschijningsdatum:26-01-2016
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1255 9

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Drones

Drones

Bouw, kies, vlieg en fotografeer

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: