1000x Oranje Bekijk groter

1000x Oranje

978 94 93201 19 4

Feiten, lijstjes, ontroerende anekdotes. Toevalligheden, onverwachte opstellingen, drama’s en halleluja. Bijnamen en records. Ruzies en frustraties.

Meer details

€ 16,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Na het succesboek ‘1000x Tour de France’ komen nu voetballiefhebbers aan hun trekken, in het boek ‘1000x Oranje’. Duizend keer een glimlach, een frons, een ‘verrek zit dat zó’. Met veel uniek beeldmateriaal, waaronder (vaantjes, toegangskaartjes en natuurlijk voetbalplaatjes 

Wie? Welke? Wat? 

In welk jaar speelde Oranje voor het eerst in een oranje shirt? Welke toptrainer werd niet tot bondscoach van het Nederlands elftal benoemd omdat hij tijdens een groot toernooi prostituéebezoek logisch zou vinden? Welke Ajacied – international overleed op 28-jarige leeftijd? Welke Nederlandse keeper speelde één wedstrijd voor Barcelona? Welke international kreeg gedurende zijn carrière van achttien jaar slechts één keer een gele kaart(en on-te-recht!) Welke vier internationals scoorden vijf keer in éen interland? Wie werd tot zijn verbazing geselecteerd voor Oranje, waarbij in het trainingskamp bleek dat er sprake was van een persoonsverwisseling Welk talent debuteerde in Ajax-1 maar speelde 509 wedstrijden voor Feyenoord? Wie zei: ‘Rinus Michels heeft mij kapotgemaakt’. Welke international was ook Nederlands recordhouder kogelstoten? Welke international werd na zijn carrière burgemeester? Waarom speelde de véruit de beste voetballer van Rotterdam nooit voor Sparta of Feyenoord? 

En dat 1000x! 

Rob van Vuure ( 1945), bladenmaker, columnist , boekenschrijver en Tour de France liefhebber. Hoofdredacteur van een tiental publieksbladen waaronder Libelle, Margriet, Playboy, VIVA en Panorama. Verwierf de geuzennaam ‘bladendokter’, omdat hij ieder blad weer succesvol wist te maken. Eerder van hem verscheen onder meer Het Lingeriedenken.

Datasheet

Auteur:Rob van Vuure
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback
Nur:489
Verschijningsdatum:april 2021
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493201194

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

1000x Oranje

1000x Oranje

Feiten, lijstjes, ontroerende anekdotes. Toevalligheden, onverwachte opstellingen, drama’s en halleluja. Bijnamen en records. Ruzies en frustraties.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: