Lieve hond - wat doe je met me Bekijk groter

Lieve hond - wat doe je met me

978 94 93160 27 9

€ 19,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Honden zijn populair als maatje in het gezin, om mee te sporten en om mee te werken. Dat ze een belangrijke functie hebben voor het welbevinden van de eigenaar is wetenschappelijk bewezen, maar er is meer. Bij sommige mensen zitten honden onder hun huid.

Lieve hond gaat over hondenbazen die verknocht zijn aan hun hond of eigenlijk aan honden. Want het gaat niet om één hond, maar om honden die hun leven verrijkt hebben. Bij deze hondenbazen is het ondenkbaar dat zij zonder hond leven of werken. Ieder van hen heeft een eigen verhaal, dat op persoonlijke wijze is opgeschreven en wordt doorverteld in dit boek.

In Lieve hond vertelt Marleen van Baal over haar ontmoetingen met bijzondere hondenbazen. De verhalen zijn gekoppeld aan haar eigen werk met honden, waardoor zij deze mensen en honden ontmoette. Ze neemt je mee in de liefde tussen mens en hond. Een wonderlijke wereld, waarin respectvolle verbinding en samen ‘zijn’ de rode draad vormen.

Marleen van Baal is coach voor mens met hond. Zij heeft meerdere bedrijven in de hondenbranche waarbij de relatie tussen mens en hond centraal staat. Marleen coacht mensen, hondenbazen en hondenprofessionals, op het écht zien van de hond, met het welzijn van de hond als uitgangspunt.

Datasheet

Auteur:Marleen van Baal
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Paperback
Nur:431
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93 160 27 9

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Lieve hond - wat doe je met me

Lieve hond - wat doe je met me

Schrijf uw recensie

15 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...