Hondengedrag begrijpen - Zo kun je plezierig samenleven met je hond Bekijk groter

Hondengedrag begrijpen - Zo kun je plezierig samenleven met je hond

978 94 93201 90 3

Zo kun je plezierig samenleven met je hond

Meer details

€ 29,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Hondengedrag begrijpen gaat over jou en je hond. Het gaat over waarom honden zich gedragen zoals ze doen. Het gaat over waarom we zo gek zijn op honden of als een blok vallen voor juist die ene hond.

Vanuit een combinatie van sprekende casussen en wetenschappelijke literatuur geeft Hondengedrag begrijpen je inzicht in ‘hond zijn’ in onze mensenwereld. Je krijgt vanuit dat inzicht meer grip op het gedrag van je hond. Het boek legt uit waarom zo veel hondenhouders tegen problemen aanlopen en… geeft handvatten om plezierig samen te leven met een opgevoede én gelukkige hond.

De prachtige inzicht gevende illustraties zijn van Debby van Dongen van Conk en Doggo.nl en de aansprekende foto’s waar je naar blijft kijken van Saskia Weijman van Hondenfotograferen.nl. De auteurs zijn deskundigen op het gebied van de hond en zijn gedrag. Als team combineren ze de frisse blik van een jonge hond en de jarenlange ervaring van een senior. Pascalle Roulaux combineerde haar opleiding diergeneeskunde met diergedrag en welzijn. Ze heeft haar eigen bedrijf www.dog-knows.nl  en startte recent met een promotietraject bij Universiteit Utrecht. Ineke van Herwijnen is jarenlang actief geweest in de praktijk, was meer dan tien jaar directeur van de Koninklijke Hondenbescherming en is bij Wageningen Universiteit gepromoveerd op de relatie tussen hond en mens. Dit duo weet als geen ander op charmante wijze een verhelderend licht te werpen op de bijzondere band tussen hond en mens.

Een boek voor iedereen die van honden houdt!

Datasheet

Auteur:Ineke van Herwijnen & Pascalle Roulaux
Aantal pagina's:224
Uitvoering:Gebonden
Nur:431
Verschijningsdatum:december 2021
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93201 90 3

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Hondengedrag begrijpen - Zo kun je plezierig samenleven met je hond

Hondengedrag begrijpen - Zo kun je plezierig samenleven met je hond

Zo kun je plezierig samenleven met je hond

Schrijf uw recensie

15 Andere producten in dezelfde categorie: