Foei!

978 90 483 0252 9

Amanda O’Neill vertelt u wat de reden is voor het wangedrag van uw hond en wat u zelf kunt doen om deze problemen voorgoed te verhelpen.

Meer details

€ 9,99

Meer informatie

Honden kunnen heel beminnelijk zijn, maar hebben soms het opmerkelijke vermogen ons publiekelijk het schaamrood op de kaken te jagen en zich thuis te misdragen. Een hond die zijn neus in het kruis van uw tante drukt of het Perzische tapijt als toilet gebruikt: zodra uw hond in overtreding is, hebt u heel wat uit te leggen en schoon te maken. Maar er is hulp voor u! Amanda O’Neill vertelt u wat de reden is voor het wangedrag van uw hond en wat u zelf kunt doen om deze problemen voorgoed te verhelpen.

Foei is een veelgebruikte term om ongewenst gedrag bij honden te bestraffen. Dit boek helpt u verschillende vormen van ongewenst gedrag aan te pakken. Aan bod komen: ergerlijke eetgewoonten, stinkende situaties, vieze flaters, seksuele neigingen, problemen met mensen, wandelproblemen, onuitstaanbaar gedrag in huis en schade. Elk besproken probleem wordt op luchtige wijze verklaard, de oorzaken komen aan bod en er worden duidelijke tips gegeven over hoe u het probleem kunt voorkomen, ondergaan of volledig verwijderen. De humoristische illustraties nemen de relatie tussen mens en hond scherpzinnig op de hak.

Datasheet

Auteur:Amanda O'Neill
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Paperback
Nur:431
Verschijningsdatum:01-05-2010
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 0252 9

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Foei!

Foei!

Amanda O’Neill vertelt u wat de reden is voor het wangedrag van uw hond en wat u zelf kunt doen om deze problemen voorgoed te verhelpen.

Schrijf uw recensie

17 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...