Veneto Bekijk groter

Veneto

978 94 93160 95 8

Verona, Padua, Vicenza & Venetië

Meer details

€ 24,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Veneto is een van de welvarendste regio’s van Italië en rijk aan cultuurschatten. Ten zuiden van de kunststeden Padua en Vicenza , de geboortestad van de architect Palladio , wordt de laagvlakte onderbroken door de zacht glooiende heuvels van de Monte Berici en de Colli Euganei, waar de dichter Petrarca zijn laatste jaren sleet.

Verona, stad van Romeo & Julia en fraai gelegen aan de Adige. In de oude universiteitsstad Padua, waar de wieg stond van de schilder Mantegna, is het heerlijk flaneren in de binnenstad. Een espresso op het terras van Caffè Pedrocchi is na een bezoek aan de door Giotto weergaloos beschilderde Cappella degli Scrovegni een must. Om over Venetië, de parel aan de Adriatische kust, maar te zwijgen. Veneto, dat is genieten geblazen!

Evert de Rooij (1952) studeerde Sociale Geografie maar besloot om als wielerjournalist door de wereld te gaan reizen. Hij verloor zijn hart in Italië, waarover hij inmiddels negen reisboeken schreef. Bovendien tekende hij samen met Ewout Kieckens voor het boek 61 Iconen van Italiaanse bodem.

Datasheet

Auteur:Evert de Rooij
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback met flappen
Nur:512
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93160 95 8

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Veneto

Veneto

Verona, Padua, Vicenza & Venetië

Schrijf uw recensie

13 Andere producten in dezelfde categorie: