Sardinië Bekijk groter

Sardinië

978 94 93201 30 9

Een verrassend puur en authentiek eiland.

Meer details

€ 24,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Reisgids Sardinië, ontdek de mooiste plekken, de charmantste stadjes en de beste adressen aan de hand van boeiende verhalen.

Sardinië is van een verbluffende schoonheid. Het mediterrane eiland is niet alleen gezegend met hagelwitte stranden en schitterende, smaragdgroene baaien, maar ook met kleurrijke stadjes en ruige, met prehistorische torens bezaaide binnenlanden. Onder de oppervlakte van dit ware vakantieparadijs vind je een tot de verbeelding sprekende cultuur die zowel uniek als springlevend is.

Hoewel Sardinië officieel bij Italië hoort is het eigenlijk een continent op zich, dat dichter bij de Afrikaanse kust dan bij het Italiaanse vasteland ligt. Deze uniciteit, ook wel Sardità genoemd, is ontstaan door de geïsoleerde ligging van het eiland, de onherbergzaamheid van de binnenlanden en de mysterieuze Nuraghe beschaving. Vele volkeren hebben daarna voet op Sardijnse bodem gezet, en veel meer dan alleen hun voetafdruk achtergelaten. De kruisbestuiving van de inheemse cultuur met invloeden van de Feniciërs, Romeinen, Arabieren, Catalanen, Pisanen, Genuezen en Italianen, heeft een caleidoscoop aan culturele uitingen en lokale gebruiken gecreëerd én een bijzonder smakelijke keuken opgeleverd!  

Italië-kenner Esther van Veen is verzot op het authentieke Sardinië, dat ze de afgelopen jaren veelvuldig bereisde. Ze is werkzaam als auteur, reisfotografe en gids, en heeft tevens boeken over Florence, Napels en Campania geschreven.

Datasheet

Auteur:Esther van Veen
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback met flappen
Nur:512
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93201 30 9

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Sardinië

Sardinië

Een verrassend puur en authentiek eiland.

Schrijf uw recensie

13 Andere producten in dezelfde categorie: