Lago di Garda Bekijk groter

Lago di Garda

978 94 93201 27 9

Een meer vol verhalen.

Meer details

€ 24,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Het Lago di Garda is nog altijd een van de grootste toeristentrekkers van Italië. Het landschap is wonderschoon, met de bloeiende oleanders, de citroenbomen en de cipressen en de berghellingen steil tegen het azuurblauwe water.

Helaas beperken de meeste toeristen zich tot een bezoekje aan populaire hotspots als Sirmione, Lazise en Malcesine. Natuurlijk wordt daar in dit boek ook aandacht aan besteed, maar het is veel leuker als je ook de verhalen kent die het meer in petto heeft. Alle historische gebeurtenissen lieten hun sporen na in het landschap. Zo vertellen de kastelen een verhaal over wisselende heersers, oorlogen en geweld. Ook voor de sportievelingen is er aan het Lago di Garda het nodige te beleven, in en op het water, maar ook daarbuiten. Je vindt het allemaal in deze geheel geactualiseerde en bijgewerkte editie van Lago di Garda, een meer vol verhalen.

Evert de Rooij studeerde Sociale Geografie, maar besloot om als wielerjournalist over de wereld te gaan reizen. Zijn hart verloor hij in Italië en inmiddels heeft hij negen boeken op zijn naam staan over Italiaanse regio’s. Samen met Ewout Kieckens schreef hij het boek 61 Iconen van Italiaanse bodem.

Datasheet

Auteur:Evert de Rooij
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback met flappen
Nur:512
Verschijningsdatum:Verwacht: voorjaar 2022
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493201279

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Lago di Garda

Lago di Garda

Een meer vol verhalen.

Schrijf uw recensie

13 Andere producten in dezelfde categorie: