Wijngids Italië Bekijk groter

Wijngids Italië

978 94 93259 01 0

Geheel herziene en geactualiseerde editie

Meer details

€ 24,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

In geen enkel ander land vinden we zo’n duizelingwekkende variëteit in prachtige wijnen van bijzondere druivenrassen. Dit maakt wijnland Italië tot een verrukkelijk doolhof waarin de wijnliefhebber naar hartenlust kan ronddwalen. Wijngids Italië geeft de ordening en duidelijkheid waar wijnliefhebbers lang naar hebben gezocht. Auteur Marie Florence van Es neemt de lezer mee langs alle Italiaanse wijnstreken met hun karakteristieke druiven en kwaliteitswijnen. Typisch Italiaanse wijnbegrippen worden uitgelegd, evenals de ingewikkelde kwaliteitsindeling, de geschiedenis van de Italiaanse wijn en er wordt uitgebreid stil gestaan bij de combinatie wijnen en (Italiaanse) spijzen.
Dit alles maakt het boek tot een handzaam naslagwerk, waar zowel de wijnliefhebber als de Italiëreiziger veel lees- en kijkplezier aan beleeft en verworden is tot de belangrijks Nederlandstalige wijngids over Italie.
Marie Florence van Es studeerde Italiaans en rechten en werkte als diplomaat een tijd in Rome. Eerder verscheen van haar hand De smaken van Italië, over streekproducten, ingrediënten en de Italiaanse eetcultuur.

Datasheet

Auteur:Marie Florence van Es
Aantal pagina's:256
Uitvoering:paperback
Nur:447
Verschijningsdatum:oktober 2021
ISBN/ EAN:9789493259010

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Wijngids Italië

Wijngids Italië

Geheel herziene en geactualiseerde editie

Schrijf uw recensie

27 Andere producten in dezelfde categorie: