Het Ouderbureau

978 90 483 1112 5

Je eigen ouders kiezen ,daar fantaseert ieder kind wel eens over!

Meer details

€ 10,00

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Barry heeft altijd al een hekel aan zijn naam gehad. Sterker nog, het is nummer 2 op zijn lijst met dingen waarvan hij zijn ouders beschuldigt, naast 1) ‘saai zijn’ en 3) ‘altijd moe zijn’. Wanneer hij voor de zoveelste keer ruzie met zijn ouders heeft doet Barry een wens, en komt terecht in een vreemde wereld. Vóór zijn verjaardag (die al over een paar dagen is), moet Barry daar een nieuw paar ouders kiezen.

Je eigen ouders kiezen: dat klinkt een stuk makkelijker dan het is. Gaat hij voor de rijke ouders, voor de sportieve ouders, of voor de wereldberoemde ouders? De tijd begint te dringen, en geen enkel paar ouders lijkt echt bij Barry te passen…


David Lionel Baddiel is een Britse komiek, schrijver en televisiepresentator. Hij schreef al verschillende succesvolle boeken en ook een film. The Parent Agency is zijn eerste boek voor kinderen.
Jim Field was als kind al gek op tekenen. Hij studeerde aan de Hull School of Art and Design en werkt nu als illustrator van onder andere kinderboeken. In 2011 won hij de Roald Dahl Funny Prize voor zijn werk.

Datasheet

Auteur:David Baddiel
Aantal pagina's:368
Uitvoering:gebonden
Nur:283
Verschijningsdatum:27-01-2015
Druk:2
ISBN/ EAN:978 90 483 1112 5
Leeftijd:10+

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het Ouderbureau

Het Ouderbureau

Je eigen ouders kiezen ,daar fantaseert ieder kind wel eens over!

Schrijf uw recensie

21 Andere producten in dezelfde categorie: