Stinkbom en Ketchupkop en de doortrapte dassen

978 90 483 0933 7

Maak kennis met onze helden Stinkbom en Ketchupkop wanneer ze op een heel erg gevaarlijk, nagelbijtend spannend avontuur gaan (maar het zou ook wel eens heel grappig en een beetje vreemd kunnen worden). Oh, en er komen misschien ook een paar gemene dassen in het verhaal voor…

Meer details

€ 9,99

Meer informatie

Hey jij! Nee, niet jij – de persoon achter je! Nee, hij ook niet. Een beetje naar links, een beetje meer naar links… jij! Oh verdorie… laat ook maar… Beste iedereen, (jij ook), welkom in de wereld van Groot Poeha. Het is hier fantastisch, al is er meestal wel een hoop gedoe (het zit hem in de naam, natuurlijk). Maak kennis met onze helden Stinkbom en Ketchupkop wanneer ze op een heel erg gevaarlijk, nagelbijtend spannend avontuur gaan (maar het zou ook wel eens heel grappig en een beetje vreemd kunnen worden). Oh, en er komen misschien ook een paar gemene dassen in het verhaal voor…

Ontmoet de grappigste personages die ooit door de mensheid gekend zijn in dit  wonderbaarlijk hilarische boek dat je van je sokken zal blazen van het lachen!

 

Een paar tellen later, in de slaapkamer aan de andere kant van de overloop, trok de broer van het meisje een van haar tenen uit zijn linkerneusgat. Hij kreunde vermoeid. ‘Goeiemorgen, Stinkbom!’ riep het kleine meisje vrolijk terwijl ze zich met een plof! op zijn buik liet vallen. ‘Het is tijd om op te staan!’ ‘Waarom?’ vroeg Stinkbom nors. ‘Omdat het een prachtige ochtend is,’ antwoordde het meisje, ‘en de zon schijnt en we spelletjes kunnen spelen en avonturen kunnen beleven, en als je nu niet opstaat, giet ik voortaan altijd pap in je broek.’ Daar dacht Stinkbom eventjes over na. Het klonk wel interessant om voortaan altijd pap in zijn broek te krijgen, maar bij nader inzien wist hij niet zeker of hij daar zin in had. Dus besloot hij uit bed te komen.

 

John Dougherty werd geboren in Larne in Ierland. Hij studeerde psychologie en probeerde daarna diverse baantjes. Zo werkte hij bij een hostel van de YMCA, bediende hij machines in een fabriek en was hij een (weinig succesvolle) singer-songwriter, voor hij uiteindelijk leraar op een basisschool werd. In die baan werd zijn interesse voor jeugdliteratuur gewekt, en al snel begon hij zijn eigen verhalen te schrijven. Nadat zijn eerste boek in 2004 werd gepubliceerd, besloot Dougherty full time schrijver te worden.

 

Ik vond dit boek zo ontzettend grappig! Ik heb het in één keer uitgelezen omdat het zo leuk was en ik niet kon stoppen met lezen. Waarschuwing: je krijgt wel tranen in je ogen en kramp in je kaken van het lachen!

- Charlotte, 9 jaar

 

Recensie NBD Biblion, 03-01-2014

Stinkbom en Ketchupkop, broer en zus, wonen op het kleine eiland Groot Poeha. Op een ochtend ontdekt Stinkbom dat er geld uit zijn spaarvarken is verdwenen. Ze denken dat de dassen hier schuldig aan zijn en besluiten de koning om hulp te vragen. Deze geeft hen vervolgens de opdracht het koninkrijk te bevrijden van alle dassen. Dit blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn en ze worden zelfs gevangen genomen door de dassen. Het humoristisch verhaal is een aaneenschakeling van gebeurtenissen en woordgrapjes. Een boek wat opvalt door de grote hoeveelheid zwart-witillustraties die de tekst aanvullen. De gebruikte lettertypes zijn zeer divers en in allerlei afmetingen. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensent: Tj. v/d Velde

Datasheet

Auteur:John Dougherty, met illustraties van David Tazzyman
Aantal pagina's:184
Uitvoering:Gebonden
Nur:282
Verschijningsdatum:08-10-2013
Druk:2
ISBN/ EAN:978 90 483 0933 7
Leeftijd:8+

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Stinkbom en Ketchupkop en de doortrapte dassen

Stinkbom en Ketchupkop en de doortrapte dassen

Maak kennis met onze helden Stinkbom en Ketchupkop wanneer ze op een heel erg gevaarlijk, nagelbijtend spannend avontuur gaan (maar het zou ook wel eens heel grappig en een beetje vreemd kunnen worden). Oh, en er komen misschien ook een paar gemene dassen in het verhaal voor…

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...