Bekijk groter

De school van wonderdingen

978 90 4832 045 5

De hocus-pocuskandelaar.

Meer details

€ 14,99

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Welkom op de school van wonderdingen! Ben je klaar om je te laten betoveren?

Het eerste deel van een magische reeks.

Babette Bonenstaak en haar ouders zijn net verhuisd – naar het saaiste stadje van de wereld. Op haar nieuwe school praten de onderwijzers slaapverwekkend langzaam, smaakt het eten naar karton en alle leuke dingen zijn verboden. Maar dan ontdekt Babs een ongelofelijk geheim: een verborgen gang leidt naar de school van wonderdingen, waar het wemelt van magische voorwerpen!
De kinderen die voor de school zijn uitgekozen, krijgen elk een eigen wonderding dat ze moeten beschermen. Babs’ levende kandelaar is wel een beetje brutaal, maar toch sluit ze hem meteen in haar hart. Tot haar grote schrik verdwijnt Lux plotseling. De enige aanwijzing die hij achterlaat voor Babs en haar nieuwe vrienden is een kronkelig, roetzwart S.O.S….

DE BELOFTES VAN DE WONDERLEERLINGEN:

- We willen waarachtig wonderleerlingen worden.
- We willen weten hoe wonderdingen werken.
- We willen weerzinwekkende wonderdieven wegjagen.
- We willen wijze, warmhartige wensen waarmaken.

Kira Gembri werd in 1990 in Wenen geboren als de tweede van vijf zussen. Ze studeerde vergelijkende literatuurwetenschap en schrijft romans voor kinderen en jongeren. Haar koffiezetapparaat pruttelt, het etensbakje van haar kater raakt als door tovenarij leeg en de haarelastiekjes van haar dochtertje kunnen zich onzichtbaar maken. Genoeg redenen dus om eindelijk eens wat verhalen over wonderdingen op papier te zetten.
Marta Kissi werd in Warschau geboren en werkt tegenwoordig als illustrator in Londen. Ze studeerde Illustration and Animation aan Kingston University en Communication, Art and Design aan het Royal College of Art. Ze laat graag verhalen tot leven komen met haar tekeningen. Ze bedenkt grappige personages en de wonderlijke werelden waarin ze leven. Ze deelt een studio met haar man James.

Datasheet

Auteur:Kira Gembri met illustraties van Marta Kissi
Aantal pagina's:208
Uitvoering:hardcover
Nur:282
Verschijningsdatum:september 2022
Druk:1
ISBN/ EAN:9789048320455
Leeftijd:8+

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

De school van wonderdingen

De school van wonderdingen

De hocus-pocuskandelaar.

Schrijf uw recensie

1 Andere producten in dezelfde categorie: