Dalmatië Bekijk groter

Dalmatië

978 94 93160 96 5

Voor wie het wil ontdekken!

Meer details

€ 22,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Of je nou van uitgestrekte ongerepte natuur houdt, graag met eigen voeten in oude culturen rondloopt of het meest geniet van een zorgeloze tijd met veel zon en verkoelend zeewater, in Dalmatië vind je het allemaal bij elkaar. Dalmatië strekt zich uit over ruim vierhonderd kilometer tussen de historische steden Zadar en Dubrovnik. Het heeft één van de mooiste kustlijnen van Europa, vol idyllische baaien, hoge kliffen, oude steden, pittoreske plaatsen en meer dan 1000 eilanden. Dalmatië is een veelzijdig eldorado voor cultuur en natuurvorsers, water(sport)liefhebbers en zonaanbidders.

Belééf Dalmatië is geen reisgids, maar een gids vol persoonlijke ervaringen van de auteur. Met handige ‘insider’ weetjes, culinaire tips en praktische zaken die van pas komen als je naar Dalmatië afreist. Met korte stadswandelingen, winkeltips in de oude stadscentra en nog veel meer is dit boek een must have voor hen die een reis voorbereiden naar Dalmatië.

Wilma van Hoeven, voorheen culinair redacteur bij o.a. Libelle, woont en werkt met veel plezier sinds 2012 middenin Dalmatië, vlakbij het eiland Murter. Zij neemt de lezer dan ook graag mee naar haar favoriete plekjes, traditionele en eigentijdse festivals, winkeltjes met originele (handgemaakte) en laat je, als je wilt thuis al, meeproeven van de eerlijke Dalmatische keuken.

Datasheet

Auteur:Wilma van Hoeven
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback met flappen
Nur:512
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93160 96 5

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Dalmatië

Dalmatië

Voor wie het wil ontdekken!

Schrijf uw recensie

2 Andere producten in dezelfde categorie: