Malta & Gozo Bekijk groter

Malta & Gozo

978-94-93201-72-9

Voor wie het wil ontdekken!

Meer details

€ 22,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Voor de vakantieganger die deze eilanden uitkiest als vakantiebestemming, verschaft de auteur op een luchtige en toegankelijke manier informatie en tips. Dit boek is dan geen traditionele reisgids. De auteur geeft ons een aparte kijk op Malta en Gozo.

Met ruim driehonderd foto’s geeft dit inspiratieboek een mooi beeld van deze uitzonderlijke eilanden. Naast een aantal belangrijke bezienswaardigheden, worden met name de minder bekende plekjes verkend. Een bezoek aan Malta van noord tot zuid, Gozo en Comino.  Maar ook ‘zoomt’ de auteur in op de stranden, de gastronomie, de sporten, de muziek, de films, de evenementen, de festas, het vuurwerk, de boetiekhotels, shopping en entertainment.

Het geloof bracht de auteur, Dirk Timmermans,  in 2001 voor de eerste keer naar Malta en Gozo.  Hij was vooral gefascineerd door  de katholieke geloofsbeleving op de eilanden. Wat hem de volgende jaren nog tientallen keren naar het eiland zou doen terugkeren.  Sinds zijn eerste boekpublicatie naar aanleiding van Valletta als Culturele Hoofdstad van Europa in 2018 werd hij Malta en Gozo-schrijver en publiceerde hij de afgelopen jaren in verschillende landen diverse boeken over de Maltese eilanden.

Datasheet

Auteur:Dirk Timmerman
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback
Nur:512
Verschijningsdatum:september 2021
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493201729

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Malta & Gozo

Malta & Gozo

Voor wie het wil ontdekken!

Schrijf uw recensie