978 90 483 0616 9
Traditionele gerechten uit de Japanse keuken
Beschikbaarheidsdatum:
Minibijbel Japanse keuken
Traditionele gerechten uit de Japanse keuken
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Traditionele gerechten uit de Japanse keuken.
Ontdek de filosofie en achtergrond van de Japanse kookkunst en presentatie van gerechten.
Maak kennis met nieuwe ingrediënten, bereidingswijzen en keukengerei.
Geniet met deze klassieke en regionale recepten van de eenvoud en verfijning die zo kenmerkend zijn voor de Japanse keuken.
Dit boek maakt deel uit van een speciale serie Minibijbels en is eerder verschenen onder de titel De Japanse keuken, ISBN 978 90 5920 032 6.
Auteur: | Emi Kazuko, met recepten van Yasuko Fukuoka |
Aantal pagina's: | 264 |
Uitvoering: | Gebonden |
Nur: | 440 |
Verschijningsdatum: | 20-11-2012 |
Druk: | 5 |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 0616 9 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2021 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue