Minibijbel Rijst & Risotto

978 90 483 0626 8

Koken met ’s werelds populairste graansoort

Meer details

€ 10,00

Meer informatie

Koken met ’s werelds populairste graansoort.

Een toonaangevende kijk op ’s werelds populairste graansoort.

Een boeiende inleiding over rijstteelt en hoe en waar rijst vandaag de dag wordt verbouwd; de mythen en legenden over dit uiterst belangrijke gewas en de etiquette van het rijst eten.

Ruim 160 verrukkelijke recepten stap voor stap gepresenteerd; met klassieke favorieten als biryani en pilav, sushi, gebakken rijst, paella, risotto, jambalaya, kedgeree en rijstpudding.

Een uitgebreide gids over rijstsoorten en hoe ze toegepast en perfect gekookt kunnen worden.

Prachtig geïllustreerd met ruim 1000 kleurenfoto’s.

 

Dit boek maakt deel uit van een speciale serie Minibijbels en is eerder verschenen onder de titel De Rijst- en Risottobijbel, ISBN 978 90 483 0161 4.

 

Datasheet

Auteur:Christine Ingram
Aantal pagina's:264
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:21-08-2012
Druk:6
ISBN/ EAN:978 90 483 0626 8

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Minibijbel Rijst & Risotto

Minibijbel Rijst & Risotto

Koken met ’s werelds populairste graansoort

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...