Minibijbel Vlees, wild & gevogelte

978 90 483 0836 1

Lucy Knox en Keith Richmond

Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken

Meer details

€ 10,00

Meer informatie

Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken.

Alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte. Technieken en tips voor elke (voor)bereidingswijze, van fijnhakken, vullen en opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste bereiding van verschillende stukken vlees. Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur.
Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches en lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn.

 

Dit boek maakt deel uit van een serie Minibijbels en is eerder verschenen onder de titel Vlees, wild en gevogelte

Datasheet

Auteur:Lucy Knox en Keith Richmond
Aantal pagina's:256
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:08-10-2013
Druk:4
ISBN/ EAN:978 90 483 0836 1

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Minibijbel Vlees, wild & gevogelte

Minibijbel Vlees, wild & gevogelte

Lucy Knox en Keith Richmond

Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...