Minibijbel Vis & schelpdieren

978 90 483 1029 6

Meer dan honderd inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stapinstructies.

Meer details

€ 10,00

Meer informatie

Een zeer uitgebreide gids met foto’s voor het herkennen van alle soorten – met boeiende informatie over de natuurlijke omgeving en de voedingswaarde en belangrijke tips voor het kopen, voorbereiden en bereiden

Bevat alle bekende soorten vis, schaal- en schelpdieren, zoals tonijn, zalm, schelvis, garnalen en oesters, maar ook een heleboel interessante variëteiten – van abalone, tilapia en snoekbaars tot de dodelijke maar heerlijke kogelvis.

Meer dan honderd inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stapinstructies

Bevat recepten voor soepen, voorgerechten, mousses, patés en terrines, salades, hoofdgerechten, lichte en gezonden maaltijden en verfijnde schotels voor uw gasten

Dit boek maakt deel uit van een serie Minibijbels en is eerder verschenen onder de titel Vis en schelpdieren.

Datasheet

Auteur:Kate Whiteman
Aantal pagina's:256
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:11-11-2014
Druk:5
ISBN/ EAN:978 90 483 1029 6

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Minibijbel Vis & schelpdieren

Minibijbel Vis & schelpdieren

Meer dan honderd inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stapinstructies.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...