978 90 483 1029 6
Meer dan honderd inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stapinstructies.
Beschikbaarheidsdatum:
Minibijbel Vis & schelpdieren
Meer dan honderd inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stapinstructies.
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Een zeer uitgebreide gids met foto’s voor het herkennen van alle soorten – met boeiende informatie over de natuurlijke omgeving en de voedingswaarde en belangrijke tips voor het kopen, voorbereiden en bereiden
Bevat alle bekende soorten vis, schaal- en schelpdieren, zoals tonijn, zalm, schelvis, garnalen en oesters, maar ook een heleboel interessante variëteiten – van abalone, tilapia en snoekbaars tot de dodelijke maar heerlijke kogelvis.
Meer dan honderd inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stapinstructies
Bevat recepten voor soepen, voorgerechten, mousses, patés en terrines, salades, hoofdgerechten, lichte en gezonden maaltijden en verfijnde schotels voor uw gasten
Dit boek maakt deel uit van een serie Minibijbels en is eerder verschenen onder de titel Vis en schelpdieren.
Auteur: | Kate Whiteman |
Aantal pagina's: | 256 |
Uitvoering: | Gebonden |
Nur: | 440 |
Verschijningsdatum: | 11-11-2014 |
Druk: | 5 |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 1029 6 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2018 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue