Ed Sheeran - a visual journey

978 90 483 1162 0

Een absolute musthave voor alle fans!

Meer details

€ 12,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Dit boek is een fascinerend, zeer persoonlijk portret over de unieke muzikant Ed Sheeran; over zijn ups and downs op weg naar de absolute top als wereldberoemd singer-songwriter én idool. Kunst loopt als een rode draad door de carrière van deze opmerkelijke artiest. Daarom wordt zijn verhaal in het boek verteld aan de hand van exclusief getekende (kunst)portretten van de populaire zanger, gemaakt door zijn jeugdvriend en kunstenaar Phillip Butah.


In A visual journey vertelt Ed Sheeran hoe de muziek hem in zijn vroege jeugd in de greep kreeg en over zijn eerste muzikale ervaringen, wat hem drijft en wie hem beïnvloedden (en nog steeds). Ook verhaalt Sheeran over zijn onvermoeibare pogingen als beginnend muzikant in de Londense Grime-scene, hoe hij ruim twee jaar dakloos was en besloot zijn eerste EP in 2005 op te nemen. Hoe hij worstelde zijn eigen 'sound' te ontdekken en hoe krankzinnig zijn carrière begon toen hij, een week na het verschijnen van zijn laatste EP op internet, in 2011 een megacontract tekende bij Asylum Record.


Het boek onthult wat hem inspireert om zich te blijven ontwikkelen tijdens het fenomenale succes, dat hem is overkomen. Sheeran vertelt over de keerzijde van de medaille in de muziekwereld, over zijn optreden bij de Grammy-Awards met Elton John, zijn tournee met Taylor Swift en zijn uitverkochte optredens op Madison Sqaure Garden.


Een absolute musthave voor alle fans!

Datasheet

Auteur:Ed Sheeran
Aantal pagina's:208
Uitvoering:Gebonden
Nur:661
Verschijningsdatum:03-03-2015
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1162 0

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Ed Sheeran - a visual journey

Ed Sheeran - a visual journey

Een absolute musthave voor alle fans!

Schrijf uw recensie