Zuid-Hollandse Eilanden Bekijk groter

Zuid-Hollandse Eilanden

978 94 93201 20 0

Oude paden & nieuwe wegen.

Meer details

€ 24,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Vang een glimp op van nationale vogel de grutto op de vele schorren en slikken, eet lekker lokaal met uitzicht op zee in een zelfvoorzienend toprestaurant, zoek naar fossiele mammoetbotten op een van Nederlands nieuwste stranden. Of toer met je e-bike op de beboomde dijkjes van een Nationaal Landschap, stap op een van de vele Deltapontjes naar natuureiland Tiengemeten en vier op 1 april de bevrijding van de Spanjaarden mee in geuzenstadje Den Briel. 

De Zuid-Hollandse Eilanden mogen verstopt liggen onder de rook van Rotterdam, ze bieden de bezoeker zoveel meer dan je op het eerste gezicht denkt. Op Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en in de Hoeksche Waard reis je door eeuwenoude polder– en duinlandschappen, door mensen gevormd uit de oude rivierdelta van de Rijn en Maas. De strijd met en afhankelijkheid van het water lopen als een rode draad door de cultuur en geschiedenis van de eilanden heen. Telkens opnieuw moesten de innovatieve eilanders zich uitvinden, met als nieuwe eenentwintigste-eeuwse uitdaging: groen en lokaal. 

Schrijver en historica Eva Moraal woont sinds haar achttiende op Voorne-Putten. Zodra het weer het toelaat is ze buiten te vinden. In deze gids laat ze zien hoe je vlak bij de stad een duurzame vakantie kunt vieren met volop natuur, cultuur en geschiedenis in wat Nederlands nieuwste Nationaal Park moet worden: NLDelta. Eerder verscheen van haar bij Edicola Eden Valley & Yorkshire Dales. Een reis door Noordwest Engeland.

Datasheet

Auteur:Eva Moraal
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback met flappen
Nur:511
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93201 20 0

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Zuid-Hollandse Eilanden

Zuid-Hollandse Eilanden

Oude paden & nieuwe wegen.

Schrijf uw recensie

7 Andere producten in dezelfde categorie: