Puur!

978 90 483 1165 1

Een nieuwe kijk op de bereiding van rauwe groente, vlees en vis

Meer details

€ 29,99

Meer informatie

Een nieuwe kijk op de bereiding van rauwe groente, vlees en vis

Met dit boek keren we culinair gezien terug naar onze wortels van voor de ‘ontdekking’ van het vuur. Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis en Daniel Esswein belichten het interessante thema rauwe voeding op een volledig nieuwe manier; ze zorgen voor opheldering en verwerken oorspronkelijke producten in hedendaagse gerechten. Daarbij gaat de wetenschap vaak hand in hand met eigentijdse kookkunst. Met goed onderbouwde kennis, fantastische producten en eigentijdse gerechten ontstaat er een volledig nieuwe definitie van het begrip ‘rauw’. U krijgt zeer nuttige informatie over vitaminen, de diverse producten, bereiding en intoleranties. Dit boek is het nieuwe standaardwerk over rauwe voeding.

Datasheet

Auteur:Hubertus Tzschirner
Aantal pagina's:208
Uitvoering:Gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:18-09-2015
Druk:1
ISBN/ EAN:9789048311651

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Puur!

Puur!

Een nieuwe kijk op de bereiding van rauwe groente, vlees en vis

Schrijf uw recensie

18 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...