Insecten - een culinaire ontdekking

978 90 483 1310 5

Probeer deze spannende en gemakkelijke recepten eens en varieer met de diverse eetbare insecten, zoals krekels, buffalowormen en sprinkhanen.

Meer details

€ 25,00

Meer informatie

Insecten zijn ingrediënten en nog lekkere ook. Gelooft u ons niet? Probeer deze spannende en gemakkelijke recepten dan maar eens en varieer met de diverse eetbare insecten, zoals krekels, buffalowormen en sprinkhanen. Het klinkt misschien gewaagd en ook een beetje eng (in elk geval voor ons westerlingen), maar insecten zijn niet alleen lekker maar ook heel gezond. Ze zitten vol proteïnen en voedingsstoffen en zijn nog goed voor het milieu ook! Uw maaltijden zullen nooit meer hetzelfde zijn...


'Deze fantastische introductie in het koken met insecten opent een geheel nieuwe culinaire wereld. Het is precies wat onze planeet nodig heeft.'
Stefan Gates, tv-presentator en schrijver

'Insecten zijn het ultieme superfood en deze briljante recepten zijn oprecht verrukkelijk.'
George McGavin, ontdekkingsreiziger en entomoloog

Datasheet

Auteur:Shami Radia, Neil Whippey & Sebastian Holmes
Aantal pagina's:192
Uitvoering:gebonden
Nur:440
Verschijningsdatum:15-09-2016
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1310 5

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Insecten - een culinaire ontdekking

Insecten - een culinaire ontdekking

Probeer deze spannende en gemakkelijke recepten eens en varieer met de diverse eetbare insecten, zoals krekels, buffalowormen en sprinkhanen.

Schrijf uw recensie

21 Andere producten in dezelfde categorie: