978 94 905 6114 7
In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten
Beschikbaarheidsdatum:
Pasta's & sauzen
In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
Pasta. Het is de nationale trots van Italië, waar ze het ook wel liefkozend ; architectuur voor de mond' noemen. En terecht, want er is geen gerecht waarmee je zoveel kunt variëren als pasta. Bovendien is elke vorm zo uitgedacht dat hij een perfecte eenheid vormt met de saus.
In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten.
Aantal pagina's: | 96 |
Uitvoering: | Gebonden |
Nur: | 440 |
Druk: | 1 |
ISBN/ EAN: | 978 94 905 6114 7 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2023 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue