de Pastabijbel

978 90 483 1754 7

de Pastabijbel

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

Meer details

€ 15,00

Meer informatie

de Pastabijbel

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

• In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten.

• Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.

• 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens- en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore.

• Met meer dan 800 fantastische foto’s en vele verleidelijke, duidelijke recepten is dit de complete gids voor het maken, koken en genieten van pasta – onontbeerlijk in elke keuken en voor iedere kok.

Datasheet

Auteur:Jeni Wright
Aantal pagina's:256
Uitvoering:Paperback met flappen
Nur:441
Verschijningsdatum:01-06-2019
Druk:19
ISBN/ EAN:978 90 483 1754 7

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

de Pastabijbel

de Pastabijbel

de Pastabijbel

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

Schrijf uw recensie

9 Andere producten in dezelfde categorie: