978 90 483 1754 7
de Pastabijbel
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
Beschikbaarheidsdatum:
de Pastabijbel
de Pastabijbel
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
de Pastabijbel
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
• In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten.
• Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.
• 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens- en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore.
• Met meer dan 800 fantastische foto’s en vele verleidelijke, duidelijke recepten is dit de complete gids voor het maken, koken en genieten van pasta – onontbeerlijk in elke keuken en voor iedere kok.
Auteur: | Jeni Wright |
Aantal pagina's: | 256 |
Uitvoering: | Paperback met flappen |
Nur: | 441 |
Verschijningsdatum: | 01-06-2019 |
Druk: | 19 |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 1754 7 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2021 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue