Het ultieme Pastaboek

978 90 483 2073 8

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

Meer details

€ 15,00

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten.

Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.

150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore.

Datasheet

Auteur:Jeni Wright
Aantal pagina's:256
Uitvoering:Paperback
Nur:442
Verschijningsdatum:14-02-2023
Druk:20e herziene druk (nieuw ISBN)
ISBN/ EAN:978 90 483 2073 8

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het ultieme Pastaboek

Het ultieme Pastaboek

De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

Schrijf uw recensie

5 Andere producten in dezelfde categorie: