978 90 483 2073 8
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
Beschikbaarheidsdatum:
Het ultieme Pastaboek
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
Ontvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten.
Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.
150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all’Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore.
Auteur: | Jeni Wright |
Aantal pagina's: | 256 |
Uitvoering: | Paperback |
Nur: | 442 |
Verschijningsdatum: | 14-02-2023 |
Druk: | 20e herziene druk (nieuw ISBN) |
ISBN/ EAN: | 978 90 483 2073 8 |
Geen recensies beschikbaar.
© 2023 Veltman Uitgevers | Ontwikkeld door Webservice Avenue