Oma, mag ik bij je logeren?

978 90 483 1277 1

Lily gaat graag bij haar oma logeren. Oma is best hip en erg handig, zoals heel veel oma's. Ze heeft overal wel een oplossing voor.

Meer details

€ 10,00

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Er gebeurt heel veel als je vier bent. Voor de eerste keer naar school, leren fietsen... En wat als je haren zo erg in de klit zitten dat je ze er niet meer uit krijgt?

Lily gaat graag bij haar oma logeren. Oma is best hip en erg handig, zoals heel veel oma's. Ze heeft overal wel een oplossing voor. Maar soms gaat het mis. En dan moet oma ook een pleister.

Bij elk verhaaltje vind je een doe-idee en vragen om een praatje te maken. Gezellig met z'n tweetjes of met een groep peuters of kleuters.

- Met code om het breipatroon voor popje Lily met kleertjes gratis te downloaden.
- Met doe-ideeën en vragen om een praatje te maken.


Isabel van Duijne is juf op verschillende basisscholen. Haar lessen gaan over levenskunst, waarbij wordt gefilosofeerd over vragen waar geen antwoorden op zijn. Isabel is juf op een BSO en ze geeft creatieve cursussen en workshops.

"Lily is met haar moeder op weg naar oma. Het kleutermeisje gaat een nachtje logeren. Ze laat haar koffer met pyjama, knuffel en tandenborstel in de bus staan. Wat nu? Bundel met zes verhalen over Lily en haar oma. Zo leert oma haar kleindochter fietsen, maken ze zelf regenjassen en spelen ze spelletjes. Moeder is aanwezig, maar moet steeds naar haar werk, zelfs op de eerste dag dat Lily naar school gaat. De jong uitziende oma is wel de hele dag thuis; ze is creatief, staat open voor alle ideeën van Lily, en begeleidt haar soepel door jaloezie, verdriet en spanning. De verhalen zijn vrolijk, goed opgebouwd en hebben een sterk slot. Na elk verhaal staan er ca. tien vragen om over te praten (Heb jij wel eens buikpijn als je iets spannend vindt?). En er is een doe-idee: een knutselopdracht of andere activiteit in lijn met het verhaal. De pagina's ogen fris door de witregels tussen de tekstblokken en de brede marges. Het ruime aantal kleine en grote kleurenillustraties bevat herkenbare scenes; het vele geel, groen en roze zorgt voor een zonnige sfeer. Voorleesbundel met heel gezellige, soms ietwat te zoete verhalen over de dagelijkse belevenissen van een kleuter. "- NBD Biblion, Inger Bos
Datasheet

Auteur:Isabel van Duijne
Aantal pagina's:64
Uitvoering:gebonden
Nur:273
Verschijningsdatum:10-02-2016
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1277 1
Leeftijd:4+

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Oma, mag ik bij je logeren?

Oma, mag ik bij je logeren?

Lily gaat graag bij haar oma logeren. Oma is best hip en erg handig, zoals heel veel oma's. Ze heeft overal wel een oplossing voor.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: