New York Specials

978 90 8215 675 1

75 bijzondere plekken in Manhattan, Queens & Brooklyn

Meer details

€ 19,95

Meer informatie

In het boek Big Apple Bites gaat u met Amerika-deskundige Willem Post en vormgever Ton Wienbelt op fascinerende ontdekkingsreis naar het beroemde Manhattan maar ook naar het super trendy Brooklyn en het sterk opkomende Queens.

Het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building kunt u zelf wel vinden maar Post en Wienbelt nemen u mee naar de meest bijzondere, verrassende plekken van deze drie stadsdelen. Zij overweldigen u niet met duizenden feitjes zoals in veel reisboeken, maar schotelen u wel een uitgekiend menu van 75 bijzondere plekken voor. Denk aan bijzondere muziekclubs, musea, winkeltjes en restaurants uit de schatkamer van onbekend New York. Wat dacht u van een geheime jaren twintig bar midden in Chinatown, het fantastische 'moving image' museum in Queens en een oude snoepwinkel in Brooklyn die nu een muziek hotspot is met zowat ieder uur een andere band.

Gun u zelf een unieke verkenningstocht door New York aan de hand van Nederlandse New York experts. Hun eerdere boek over Manhattan, De Magie van New York, wordt nu zelfs vertaald en uitgebracht in de Verenigde Staten door... een New Yorkse uitgever.

Datasheet

Auteur:Willem Post & Ton Wienbelt
Aantal pagina's:176
Uitvoering:Paperback met flappen
Nur:513
Verschijningsdatum:10-11-2015
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 8215 675 1

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

New York Specials

New York Specials

75 bijzondere plekken in Manhattan, Queens & Brooklyn

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: