Altijd Zondag

978 94 91172 46 5

Altijd Zondag is de perfecte gids voor wie leuke en originele dingen wil doen in de buurt van het Lago Maggiore, Milaan, Varese en Comomeer.

Meer details

€ 19,95

Meer informatie

Altijd Zondag is de perfecte gids voor wie leuke en originele dingen wil doen in de buurt van het Lago Maggiore, Milaan, Varese en Comomeer. Wist je bijvoorbeeld al waar het palazzo van George Clooney ligt ? Hoe je het Laatste Avondmaal kunt bewonderen ? Welke pelgrimsroutes je langs middeleeuwse kloosters voeren ? Wat de meest populaire antiekmarktjes en outlets zijn ? En waar je voor pretparken en kindvriendelijke musea terecht kunt ?

Je ziet en leest het in 'Altijd Zondag - de mooiste plekken rond Lago Maggiore en Milaan'.
De reisgids geeft beschrijvingen, tips en adressen voor de invulling van een idelale Italiaanse giornata. Dit alles geïllustreerd met prachtige foto's. Vrijwel alle plaatsen bevinden zich op maximaal 1 uur rijden van elkaar. Ideaal als je een vakantie aan het Lago d'Orta doorbrengt.

Dit is de derde Italiaanse reisgids van Liesbeth Paardekooper. Ze woont al 7 jaar tusen Varese en Lago Maggiore en wilde een zo praktisch mogelijke gids maken zodat bezoekers met één blik in het boek erop uit kunnen gaan. Het leuke is dat ze tevens een beeld schetst van de mensen die in de beschreven bars en restaurants werken. Zij zijn immers vaak bepalend voor de sfeer en de wijze waarop je een plek beleeft, kortom voor een blijvende herinnering.

Datasheet

Auteur:Liesbeth Paardekooper
Aantal pagina's:192
Uitvoering:paperback
Nur:510
Druk:2
ISBN/ EAN:978 94 91172 46 5

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Altijd Zondag

Altijd Zondag

Altijd Zondag is de perfecte gids voor wie leuke en originele dingen wil doen in de buurt van het Lago Maggiore, Milaan, Varese en Comomeer.

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: