Galicië Bekijk groter

Galicië

978 94 92920 94 2

€ 22,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Het voor velen onbekende Galicië laat zich, net als zijn bewoners, niet makkelijk kennen. Het is het eindpunt van de wereldberoemde Camino de Santiago: een verzameling van wegen die hun pelgrims, gekomen uit alle hoeken van de wereld, meenemen naar de hoofdstad Santiago de Compostela, die met zijn middeleeuwse stadskern zelfs de meest doorgewinterde reiziger in bewondering achterlaat.

De groenste streek van Spanje, in de rug gesteund door de krachtige Atlantische Oceaan, biedt onontdekte parelwitte stranden, een adembenemende kust en een wondermooi landschap vol kloosters en monumenten, schilderachtige dorpjes en gezellige terrasjes. Het is een streek van legendes uit vervlogen tijden, die voortleven in een soms onstuimige natuur. Een van de best bewaarde geheimen van Spanje!

Mariëlle Saegaert biedt in dit boek een verdiende hommage aan het prachtige Galicië en de Galiciërs. Eerder publiceerde zij Waar de regen kunst is: een bundel korte verhalen over het dagelijkse leven in de wereldberoemde pelgrimsstad Santiago de Compostela waar Mariëlle Saegaert zelf ook woonachtig is.

Datasheet

Auteur:Mariëlle Saegaert
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Paperback
Nur:512
Verschijningsdatum:Juli 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:9789492920942

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Galicië

Galicië

Schrijf uw recensie

17 Andere producten in dezelfde categorie: