Fuerteventura & Lanzarote Bekijk groter

Fuerteventura & Lanzarote

978 94 93160 19 4

De ongerepte Canarische Eilanden.

Meer details

€ 24,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

De Oostelijke Canarische Eilanden zijn van een onverdorven, woeste schoonheid. Met hun woestijnachtige landschap zou je ze zo kunnen verwarren met plaatsen op het naburige Afrikaanse continent. Surfers, duikers en zonaanbidders hebben de prachtige stranden die deze eilanden rijk zijn al lang geleden ontdekt. Maar er is veel meer te doen en te beleven.

Wist je bijvoorbeeld dat deze eilanden werden veroverd en gekoloniseerd door een paar Normandiërs? Dat er veel mooie dorpjes zijn? Dat ondanks het moeilijk te bebouwen land de eilanden een rijke gastronomie hebben? Dat een van de beroemdste wijnstreken van Spanje op Lanzarote ligt? Dat een wereldberoemde en bekroonde natuurarchitect Arrecife als geboorteplaats had? Dat dit een van de regio´s met de meeste beschermde natuurgebieden in Spanje is? En er veel leuke wandelroutes zijn?

Ingrid Zwartjes, die sinds 1999 in het naburige Las Palmas woont, heeft de eilanden onder de loep genomen en laat je in deze gids kennis maken met de leukste plekjes op Fuerteventura, Lanzarote en La Graciosa. Enkele toeristische trekpleisters maar met name de onbekende plaatsen, de vele verborgen schatten die deze kleine eilanden herbergen.

Datasheet

Auteur:Ingrid Zwartjes
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Paperback
Nur:512
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93 160 19 4

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Fuerteventura & Lanzarote

Fuerteventura & Lanzarote

De ongerepte Canarische Eilanden.

Schrijf uw recensie

8 Andere producten in dezelfde categorie: