Bureau MaRiT - De Huismeester

978 90 483 1400 3

Een meeslepende, huiveringwekkende detective met in de kern een zeer actueel thema: gameverslavingen.

Meer details

€ 15,00

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Marit Johansen, privédetective en eigenaar van detectivebureau Bureau MaRiT op het Noordereiland in Rotterdam, geeft gehoor aan de noodkreet van Marc en Elsa Horn uit Barendrecht. De zoon van het echtpaar wordt al sinds het weekend vermist. Als vierentwintig uur later de politie wordt ingeschakeld, blijft ook het detectivebureau betrokken bij de opsporing van de achttienjarige jongen.

Bij gebrek aan aanknopingspunten, ziet Marit zich gedwongen de hulp in te schakelen van iemand die een dubieuze rol in haar verleden heeft gespeeld. De situatie dreigt totaal uit de hand te lopen als de zoektocht naar twee jongens een geheel eigen leven gaat leiden. Als de emoties hoog oplopen, komt een mysterieuze dood in een ander daglicht te staan. Wie is de HuisMeester eigenlijk en welke rol speelt hij bij de verdwijning van Mat Horn? Uiteindelijk lijkt deze zaak ook zijn weerslag te hebben op het detectivebureau van Marit Johansen.

Leesfragment

De HuisMeester kende vele gedaanten.

Dat was zijn uitdaging. Het was een bijna onmogelijke opgave om hem zomaar te overmeesteren, maar het moest gebeuren. Er moest een strategie aan te pas komen.

Op zijn hoede liep de man naar de balustrade, waar hij een goed overzicht had op het bizarre decor waarin hij geplaatst was. In de eindeloze ruimte kon iemand als hij gemakkelijk zijn doel uit het oog verliezen. Alles in deze omgeving was intens. Zijn blik verplaatste zich omhoog naar een opvallende kroonluchter, schitterend als een onbereikbare ster, zwevend in een enorme doorzichtige koepel waarin alleen de draagbalken zichtbaar waren. Ramen en buitenmuren leken er te ontbreken, maar zolang hij hier was kon hij de buitenlucht niet vrijelijk inademen. Een dreigende lucht leek de duizenden flikkerende lampjes te overschaduwen. Hij had zich in een sprookje kunnen wanen als de sfeer niet zo beklemmend was geweest. Menselijke gedaanten wandelden ongedwongen langs hem heen, een schijnglimlach op hun gezicht, fluisterend tegen zichzelf of tegen een willekeurig iemand. Als gevangene van een denkbeeldige wereld leek hij één van hen, maar hij wist wel beter. Één moment van onoplettendheid zou hij met de dood moeten bekopen.

Een onrustig gevoel bekroop hem, een gemoedstoestand waar hij maar al te goed bekend mee was. Zijn grens was bijna bereikt. Ongeduldig rechte hij zijn schouders om het gevoel van zich af te schudden. In een normale wereld zou hij zich kunnen afreageren op de boksbal in zijn kamer, het zoveelste exemplaar, en ook deze was inmiddels aan vervanging toe. Nu moest hij doorgaan en vooral rustig blijven, want in dit spel was geen ruimte voor emoties.

Het zou nu niet lang meer duren.

  • Een meeslepende, huiveringwekkende detective met in de kern een zeer actueel thema: gameverslavingen.
  • Het zesde, nog niet eerder verschenen, deel in de spannende detectiveserie Bureau MaRit, waarvan de delen los van elkaar gelezen kunnen worden.
  • Behalve het boek is er ook een bijzondere app: download de gratis izi-TRAVEL-app op je telefoon en maak een mooie wandeling over het Noordereiland. Je loopt langs de oevers van de Maas en ontdekt het detectivebureau MaRiT.

Datasheet

Auteur:Esther Vermeulen
Aantal pagina's:256
Uitvoering:Paperback
Nur:331
Druk:1
ISBN/ EAN:978 90 483 1400 3

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Bureau MaRiT - De Huismeester

Bureau MaRiT - De Huismeester

Een meeslepende, huiveringwekkende detective met in de kern een zeer actueel thema: gameverslavingen.

Schrijf uw recensie

7 Andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...