De intelligentie van de kosmos Bekijk groter

De intelligentie van de kosmos

9789 49 2920 32 4

Grensverleggend wetenschappelijk onderzoek naar de reden van ons bestaan

Meer details

€ 21,95

Meer informatie

Een nieuw wetenschappelijk paradigma toont een wereld waarin alles met elkaar verbonden is als één samenhangend geheel en die geïnformeerd wordt door kosmische intelligentie.

 

In het verouderde orthodoxe paradigma wordt de wereld gezien als een reusachtig mechanisme dat functioneert volgens bekende wetten. Het nieuwe wetenschappelijke paradigma biedt een ander concept: de wereld is een samenhangend geheel en wordt geïnformeerd door kosmische intelligentie. Dit is geen mechanisch-materialistische wereld, maar een wereld die met bewustzijn is bezield en een holistisch systeem vormt. Wij zijn bewuste wezens die zich met elkaar ontwikkelen als complexe, door kosmische intelligentie geïnformeerde, vibraties in het Akasha-veld van het universum.

 

Ervin Laszlo en zijn medewerkers, die de voorhoede vormen in wetenschap, kosmologie en spiritualiteit, tonen aan hoe dit naadloos aansluit bij de wijsheidstradities en het in de wetenschap naar voren komende nieuwe wereldbeeld. Laszlo laat ons zien hoe ons lichaam en onze geest als transmitters fungeren voor bewustzijn vanuit de intelligentie van de kosmos en hoe dit ons in staat stelt onze identiteit en onze reden van bestaan te herontdekken.    

 

Ervin Laszlo, wetenschapper, filosoof, musicus en auteur, is de oprichter en voorzitter van de internationale denkgroep de Club van Boedapest, evenals het Laszlo Institute of New Paradigm Research. Hij is tweemaal genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede.

Datasheet

Auteur:Ervin Laszlo
Aantal pagina's:180
Uitvoering:Paperback
Nur:728
Verschijningsdatum:23-07-2018
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 9292 032 4

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

De intelligentie van de kosmos

De intelligentie van de kosmos

Grensverleggend wetenschappelijk onderzoek naar de reden van ons bestaan

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: