Verzamelde wijsheid Bekijk groter

Verzamelde wijsheid

978 94 93160 28 6

€ 19,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

In deze dynamische tijd zijn we aan de ene kant druk met ons werk en onze relaties in een maatschappij van hectiek, stress en een overdaad aan informatie en opinies. Aan de andere kant is er tegelijkertijd een toenemend innerlijk bewustzijn dat men ook anders met het leven kan omgaan dan men gewend was.

Behalve vele succesvolle  boeken heeft Jaap Hiddinga ook veel artikelen geschreven voor onder meer het magazine BRES,  een ‘kroniek van onze beschaving’  op het gebied van bewustzijn, nieuwe wetenschap, spiritualiteit, verborgen geschiedenis, wereldwijde ontdekkingen, duurzaamheid en alternatieve genezing. Een rode draad hierin is de verbinding met onze ziel in de Goddelijke bron. 

Verzamelde wijsheid  bevat artikelen over verschillende onderwerpen die aansluiten bij deze levensfilosofie en die ondersteunend kunnen zijn voor een levenswijze van stilte en contemplatie, in verbinding met onze ziel, zodat men bewust met zichzelf, de medemens en de natuur omgaat. Want welk onderwerp men ook neemt, altijd is daar de wijsheid van het Goddelijke in te herkennen.

Jaap Hiddinga studeerde kwantumnatuurkunde en chemie. Hij kreeg in 1993 een openbaring die zijn leven en denken totaal veranderde. Hij houdt zich al geruime tijd bezig met het schrijven van boeken en het geven van consulten. Daarnaast geeft hij adviezen over duurzame energiebronnen zoals wind en zon. Hij heeft vele boeken geschreven. In het fonds van Edicola verschenen: Transformatie naar nieuw leven; Voorbij de illusie; Visioenen vanuit de bron; Boeddha en de uil; De verwarde mens; De levensbron; De laatste stap naar bewustzijn; Bronnen van inspiratie.

Datasheet

Auteur:Jaap Hiddinga
Aantal pagina's:160
Uitvoering:Paperback
Nur:728
Verschijningsdatum:Oktober 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493160286

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Verzamelde wijsheid

Verzamelde wijsheid

Schrijf uw recensie

14 Andere producten in dezelfde categorie: