Taxo Luma Bekijk groter

Taxo Luma

978 94 93160 30 9

Een vrouwelijke Avatar.

Meer details

€ 22,50

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

‘Wanneer het goede ophoudt te bestaan en onrechtvaardigheid de macht grijpt, zal ik mijzelf incarneren als Avatar. In elke eeuw maak ik mij kenbaar om het goede te beschermen, alle kwaad te vernietigen en de waarheid te realiseren.’

Na de 3 succesvolle in heel Europa uitgebrachte boeken De Ziener, De Graal en De Magdaleen – in Nederland en Vlaanderen goed voor een totale verkoop van ruim 20.000 exemplaren! – verschijnt dit najaar het nieuwe boek van de Deense bestseller auteur Lars Muhl.

Twee hoofdpersonen, een jonge vrouw Taxo genaamd, en een jongeman Barato Beinoni, komen onafhankelijk van elkaar in een spannende zoektocht naar Waarheid terecht, die zich in Europa en het Midden-Oosten afspeelt. Barato ontmoet Asaph Muzethi die hem inwijdt in het mysterie ‘The Chariot of Fire’, dat in de Bijbel genoemd wordt als het visioen van Ezechiël. Bovendien informeert hij Barato over de geheimen van de Essenen, de Kabbala, Melchizedek en de Torah. Hij krijgt de opdracht om Taxo te vinden, want zij is de vrouwelijke Avatar, de Messias.

Lars Muhl ziet zijn TAXO LUMA als een holografisch en metafysisch verhaal met ontelbare lagen die onderling met elkaar verbonden zijn. Schitterende verhalende non-fictie in de bekende Lars Muhl stijl, die ook nu vele duizenden liefhebbers van zijn boeken zal kunnen bekoren.

Een juweeltje, dat bovendien in de USA thans wordt verfilmd tot een TV-serie!

Datasheet

Auteur:Lars Muhl
Aantal pagina's:320
Uitvoering:Paperback
Nur:728
Verschijningsdatum:01-05-2020
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93 160 30 9

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Taxo Luma

Taxo Luma

Een vrouwelijke Avatar.

Schrijf uw recensie

29 Andere producten in dezelfde categorie: