Het O Manuscript Bekijk groter

Het O Manuscript

978 94 93160 31 6

Een Trilogie

Meer details

€ 29,95

Meer informatie

Het O manuscript bevat een aangrijpend en openhartig verslag van een persoonlijke en filosofische zoektocht van de auteur naar spirituele bewustwording. Het neemt de lezer mee op een fascinerende mystieke reis in verleden en heden.

De zoektocht begint in De Ziener, wordt vervolgd in De Magdaleen en bereikt zijn hoogtepunt in De Graal. Een trilogie die je van het begin tot het eind in zijn magische ban houdt en in het geheel niet het zoveelste boek is over de heilige graal en Maria Magdalena.

In het eerste deel komt de auteur na een jarenlang ziekbed plotseling in contact met een ziener die hem weer op de been krijgt. De ziener wordt zijn spirituele leraar en hij leert hem de diepere waarheden van het bestaan. Dit deel weerspiegelt het mannelijke principe.

In het twee deel van de trilogie ontdekt de auteur het hart van het heilig vrouwelijke in Maria Magdalena. Gevolgd door het derde deel waarin het mannelijke en vrouwelijke tot ‘Eén’ worden verenigd. De auteur ontdekt dat de Graal een houding is van het hart en de geest, en een poort naar een multidimensionaal bewustzijn dat voor iedereen bereikbaar is die het aandurft om een kwantumsprong te nemen.

Datasheet

Auteur:Lars Muhl
Aantal pagina's:608
Uitvoering:Paperback
Nur:728
Verschijningsdatum:September 2019
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493160316

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Het O Manuscript

Het O Manuscript

Een Trilogie

Schrijf uw recensie

29 Andere producten in dezelfde categorie: