Man, vrouw en zielenbewustzijn Bekijk groter

Man, vrouw en zielenbewustzijn

978 94 93160 85 9

Liefde in relaties

Meer details

€ 18,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

In Man, vrouw en zielenbewustzijn wordt de relatie met onze partner en de medemens vanuit een diep zielsniveau belicht. We kennen allemaal onze gevoelens, hoop en gedachten over liefde, maar wat gebeurt er nu werkelijk met ons? Wat is aantrekkingskracht en waarom voelen we liefde voor die ander? Wat is een tweelingziel en wat is een complementaire ziel? Omtrent al deze en andere diepgaande vragen, zoals de invloed van seksualiteit in ziel en lichaam, wordt een dieper inzicht gegeven vanuit de geestelijke wereld via de uittredingen van de schrijver. Een verhelderend boek voor iedereen die meer uit zijn relatie wil halen en er meer van wil maken. Een boek dat handvatten geeft om bewuster met gevoelens van liefde om te gaan.

Voor iedereen die meer van zijn relatie wil maken en bewuster met gevoelens van liefde wil omgaan.

Jaap Hiddinga studeerde kwantumnatuurkunde en chemie. Hij kreeg in 1993 een openbaring die zijn leven en denken totaal veranderde. Hij houdt zich al geruime tijd bezig met het schrijven van boeken en het geven van consulten. Daarnaast geeft hij adviezen over duurzame energiebronnen zoals wind en zon. Hij heeft vele boeken geschreven.

In het fonds van Edicola verschenen: Transformatie naar nieuw leven; Voorbij de illusie; Visioenen vanuit de bron; Boeddha en de uil; De verwarde mens; De levensbron; De laatste stap naar bewustzijn; Bronnen van inspiratie, Verzamelde wijsheid, Historisch Schotland.

Datasheet

Auteur:Jaap Hiddinga
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback
Nur:720
Druk:1
ISBN/ EAN:978 94 93160 85 9

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Man, vrouw en zielenbewustzijn

Man, vrouw en zielenbewustzijn

Liefde in relaties

Schrijf uw recensie

14 Andere producten in dezelfde categorie: