Bekijk groter

Transformatie naar nieuw leven

978 94 93201 92 7

Geheel herziene en uitgebreide editie

Meer details

€ 19,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Veel mensen hebben op dit moment gedachtes en gevoelens over een eindtijd of een tijd van transformatie. Dit gevoel wordt versterkt door de vele problemen die in de wereld zichtbaar zijn, zoals oorlogen, virusepidemieën en andere ziektes, misdrijven en terreur. Bovendien lijkt het klimaat in grote delen van de wereld steeds extremer te worden. Tegelijkertijd is er een stroming naar een nieuw bewustzijn, een zoeken naar een nieuwe levensinhoud, naar duurzaamheid en een liefdevol bestaan in het licht. Dit heeft te maken met de dualiteit op aarde.
Na ruim 10(!) herdrukken wordt dit boek nu opnieuw uitgegeven in een volledig vernieuwde versie en uitgebreid met zes extra hoofdstukken waarin de allerlaatste ontwikkelingen besproken worden. De zogenaamde ‘transformatie’ is geen einde. Dit is een periode die al duizenden jaren geleden is ingezet.
Jaap Hiddinga studeerde kwantumnatuurkunde en chemie. Hij kreeg in 1993 een openbaring die zijn leven en denken totaal veranderde. Hij houdt zich al geruime tijd bezig met het schrijven van boeken en het geven van consulten. In het fonds van Edicola verschenen: Voorbij de illusie; Visioenen vanuit de bron; Boeddha en de uil; De verwarde mens; De levensbron; De laatste stap naar bewustzijn; Bronnen van inspiratie, Man, vrouw en zielenbewustzijn.

Datasheet

Auteur:Jaap Hiddinga
Aantal pagina's:160
Uitvoering:paperback
Nur:728
Verschijningsdatum:oktober 2021
ISBN/ EAN:9789493201927

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

Transformatie naar nieuw leven

Transformatie naar nieuw leven

Geheel herziene en uitgebreide editie

Schrijf uw recensie

23 Andere producten in dezelfde categorie: