Bekijk groter

UFO's: Pioniers van eenheid

978 94 93259 00 3

Wetenschap en wijsheid uit de ruimte

Meer details

€ 24,95

Veilig online betalen via
Veilig online betalen via

Aan mijn verlanglijst toevoegen

Meer informatie

Met de bevestiging dat recent gelekte video’s authentiek zijn, vult het onderwerp Ufo’s tegenwoordig zelfs de kolommen van de kwaliteitskranten. Intussen kan de wetenschap alleen maar raden naar antwoorden op de grote vragen omtrent bewustzijn en heelal.
In UFO’s; Pioniers van eenheid laat Gerard Aartsen zien dat het onderzoek naar buitenaards leven en recente systeem- en post-materiële wetenschap over leven en bewustzijn, verbluffende overeenkomsten vertonen met de aloude wijsheids-leringen van de mensheid. Kern daarvan: het leven is een universeel verschijnsel dat overal dezelfde evolutie van bewustzijn doormaakt.
Op basis van bewijzen, inzichten, voorbeelden en ervaringen uit een verscheidenheid aan bronnen, neemt dit boek de lezer mee op een meeslepende verkenning van de eenheid van het leven. Hiermee plaatst de auteur claims over contacten met buitenaardse bezoekers in een uniek en geheel nieuw perspectief. Met als conclusie dat een hoopvolle toekomst binnen handbereik ligt.

Gerard Aartsen (1957) is docent in het hoger onderwijs en bestudeert de filosofische traditie die bekendstaat als de Oude Wijsheid. Hij is de auteur van zes boeken over buitenaardse bezoekers die in vijf talen zijn verschenen. Zijn artikelen zijn in tijdschriften over de hele wereld gepubliceerd. www.bgapublications.nl

Datasheet

Auteur:Gerard Aartsen
Aantal pagina's:240
Uitvoering:paperback
Nur:720
Verschijningsdatum:oktober 2021
Druk:1
ISBN/ EAN:9789493259003

Recensies

Geen recensies beschikbaar.

Schrijf uw recensie

UFO's: Pioniers van eenheid

UFO's: Pioniers van eenheid

Wetenschap en wijsheid uit de ruimte

Schrijf uw recensie

30 Andere producten in dezelfde categorie: